Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ένοπλος Αιγύπτιος σκότωσε την ιδιοκτήτρια ναυτιλιακής εταιρείας, τον γαμπρό της, έναν καπετάνιο και αυτοκτόνησε

Ο δράστης βρέθηκε στο υπόγειο του κτηρίου έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Ένοπλη επίθεση σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πυροβόλησε εναντίον των εργαζομένων, ενώ ο ΣΚΑΙ ανέφερε πως υπάρχει ένας νεκρός και δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στο ισόγειο της εταιρείας, και εν συνεχεία ανέβηκε στους άλλους ορόφους. Έχει μαζί του μια κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο και φέρεται να είναι ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος φέρεται να ήταν ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία.  

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, το θύμα φέρεται να είχε συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation.

Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα εξής σημεία: Λ. Ποσειδώνος και Πλατεία Φλέμινγκ, Λ. Kαραμανλή και Καλυψούς, Aρτεμισίου και Ροντήρη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαντασμαγορικό Πάσχα στην Κέρκυρα - Οι μελωδίες των φιλαρμονικών και το σπάσιμο των μπότηδων

Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, κατέκλυσε την Κέρκυρα για το φετινό Πάσχα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα σοκάκια και τις πλατείες του νησιού. Η θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκε το ...

Φόρτωση άρθρων...