Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Αυτόν τον άνδρα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Στο «Γεννηματάς» ο τραυματίας - Το χρονικό της συμπλοκής

Δεν είναι οπαδικό, εκτιμούν οι Αρχές, βλέπουν προσωπική διαφορά μεταξύ των δύο οπαδών του Πανιωνίου

Ελλάδα

Έναν άνδρα περίπου 30 ετών τα στοιχεία του οποίου έχει δώσει στην Αστυνομία το ίδιο το θύμα, αναζητούν οι Αρχές ως τον δράστη των πυροβολισμών έξω από το γήπεδο στη Νέα Σμύρνη την ώρα που θα ξεκινούσε αγώνας βόλεϊ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για οπαδούς της ίδιας ομάδας και οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στον σύνδεσμο που διατηρεί η ομάδα στο σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίου Ανδρέου, όπου και βρέθηκαν τρεις σφαίρες και ενας κάλυκας.

Ένας από τους αστυνομικούς που ήταν μέτρα στο γήπεδο ειδοποίησε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αμέσως περιπολικά που απέκλεισαν το χώρο.

Αμέσως πήραν κατάθεση από τον τραυματία ο οποίος περιέγραψε πώς τον πυροβόλησε στο μηρό ο δράστης τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν γνωστός του και έδωσε όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Είναι άγνωστο το πώς ο δράστης βρέθηκε με όπλο και για ποιο λόγο ήταν στο σημείο ενώ γίνονται αναζητήσεις στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το γεγονός ότι τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο προβληματίζει τις Αρχές, ενώ το θύμα θα δώσει και πάλι κατάθεση για να περιγράψει στους Αστυνομικούς τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού αλλά και τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία

Αμέσως μετά το περιστατικό παρευρισκόμενοι επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταδώσουν την είδηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, άγνωστα άτομα απαίτησαν από οπερατέρ να βγει από το αμάξι του και τον χτύπησαν. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Περισσότερα από 260.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί (06:0...

Φόρτωση άρθρων...