Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Δεχθήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και ζήσαμε, αυτό δεν έχει ξαναγίνει»

Ελλάδα

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται από την Τετάρτη ο 28χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη, έπειτα από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ο 28χρονος Γιάννης έφερε τραύμα στο μάγουλο, ενώ ο 34χρονος αδελφός του, Δημήτρης, που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την πορεία της υγείας τόσο του ίδιου όσο και του αδελφού του.

«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες (νοσηλείας)», πρόσθεσε ο 28χρονος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε οι δυο τους στάθηκαν τυχεροί καθώς δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι και επέζησαν. «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο», ανέφερε o τραυματίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ...

Φόρτωση άρθρων...