Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Το κλαμπ ήταν κλειστό την ώρα των πυροβολισμών - Η ανακοίνωση της επιχείρησης

Ελλάδα

 

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, όπου και τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς τρία άτομα, η επιχείρηση εξέδωσε μια ανακοίνωση για να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τρεις άνδρες δέχτηκαν σφαίρα στο κεφάλι/πρόσωπο, επί της οδού Ιακχου πλησίον από το κλαμπ Escape. Τα δύο αδέλφια έχουν πιο σοβαρά τραύματα, και έχουν παραληφθεί από τους νευροχειρουργούς. Ο 29χρονος φίλος τους είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος και έχει παραληφθεί από τους γναθοχειρουργούς.

Οι φίλοι από την Κρήτη διασκέδαζαν σε μεγάλη πίστα επί της οδού Πειραιώς και λίγο μετά τις 3 τη νύχτα, κατευθύνθηκαν προς το Γκάζι για να συνεχιστεί το γλέντι. Ωστόσο, το bachelor για τον γάμο ενός από την παρέα που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου είχε τραγική κατάληξη.

Στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το «Escape» στο Instagram, δημοσιεύτηκε ένα story, στο οποίο ξεκαθαρίζεται πως το κλαμπ δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα, αφού είχε ήδη κλείσει, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

Δείτε το story:
 

 

magazi

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...