Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο 34χρονος – Τι λέει ο πατέρας του

Θετική εξέλιξη υπήρξε σήμερα για την υγεία του 34χρονου που είχε δεχτεί πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι. 

Ο 34χρονος βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη. Ο νεαρός άνδρας έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης όπως και οι άλλοι δύο Κρητικοί που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ. Την ίδια ώρα καταζητείται ο Αλβανός «πιστολέρο» με τις αστυνομικές έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο πατέρας του 34χρονου που πριν μερικές ημέρες είχε δει το άλλο του παιδί να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μίλησε στο Star για την κατάσταση του Δημήτρη. «Δεν υποστηρίζεται σχεδόν καθόλου μηχανικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ένα βήμα, θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τον ξυπνούν για λίγο και τον ξανακοιμίζουν λίγο αργότερα για να ξεκουραστεί. Αισθανόμαστε καλύτερα ως γονείς. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε. Πολύ άγριο χωρίς λόγο. Σοκ ήταν».

Σε ερώτηση για τον άνδρα που έριξε τους πυροβολισμούς και δεν τον έχουν βρει ακόμα, δήλωσε «Να το λέτε ότι ακόμα καταζητείται ο πιστολέρο γιατί πρέπει να ακούγεται, να πιέζονται καταστάσεις».

Ασφαλέστερη εικόνα για την κατάσταση του 34χρονου θα προκύψει μόλις οι ουσίες των κατασταλτικών φαρμάκων αποσυρθούν φυσικά από τον οργανισμό του.

Πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Αστυνομία για τον αδίστακτο «πιστολέρο» τον θέλουν να ψάχνει τρόπο να διαφύγει προς Τουρκία ή Μάλτα. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι σκεφτόταν να παραδοθεί, αλλά πλέον δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Ο Αλβανός «πιστολέρο» θεωρείται επικίνδυνος και γι’ αυτό έχουν αναλάβει ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. τις έρευνες.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...