Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ζεφύρι: Πυροβολούσε με υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού

Ελλάδα

Σε τρεις συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς και κατοχή όπλων προχώρησαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στο Ζεφύρι. Στις 2:40 οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για περιστατικό με πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κλάρας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο και έναν 24χρονο, γιατί πυροβολούσαν με 9αρι πιστόλι. Το όπλο κατασχέθηκε, ενώ από το σημείο περισυνελέγησαν τέσσερις κάλυκες. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων εντοπίστηκαν και 33 φυσίγγια.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 3:10, ομάδα της ΟΠΚΕ έλαβε σήμα για άτομο που πυροβολεί στην οδό Διονυσίου Σολωμού, και πάλι στο Ζεφύρι. Κατά την άφιξη τους στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 22χρονο να φέρει όπλο, χωρίς όμως να πυροβολεί.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ένα 9αρι υπηρεσιακό όπλο, το οποίο είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού, πριν από κάποιο διάστημα. 

Επτά φυσίγγια υπήρχαν μέσα στην γεμιστήρα και ακόμη πέντε πάνω στον δράστη, όπως διαπιστώθηκε. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...