Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ραφήνα: Άνδρας τραυματίστηκε από φωτοβολίδα την ώρα του Αγιασμού των υδάτων

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού των υδάτων για τα Θεοφάνια στο λιμάνι της Ραφήνας.

Την ώρα που ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος ευλογούσε τα ύδατα του λιμανιού της Ραφήνας, μία φωτιστική φωτοβολίδα ξέφυγε από κάποιο από τα παραπλέοντα σκάφη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον άνδρα στο μπράτσο, σύμφωνα με το rpn.gr.

Εκείνη την ώρα, ο ίδιος περπατούσε απέναντι ακριβώς από το Δημαρχείο, στον χώρο στάθμευσης πίσω από την πλαζ της Ραφήνας, όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Η φωτοβολίδα χτύπησε πάνω του και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε. Ο τραυματίας πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει μόνο θλαστικά τραύματα και απέφυγε τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Φόρτωση άρθρων...