Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για την άγρια δολοφονία του 42χρονου

Ελλάδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, έπειτα από καβγά τα ξημερώματα της Κυριάκης. Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ύστερα από ασήμαντη αφορμή και παρεξήγηση.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στη Ραφήνα», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε καβγάς, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, μεταξύ του άτυχου 42χρονου και άλλων τεσσάρων ατόμων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο 42χρονος ήταν από τον Μαραθώνα και πήγαινε συχνά στη Ραφήνα. Τόσο το θύμα, όσο και οι δράστες ήταν θαμώνες του μαγαζιού.

Η ανακοίνωση του μπαρ: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι»

O φονικός του ξυλοδαρμός του 42χρονου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία στη Ραφήνα.

Έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, το καφέ – μπαρ της Ραφήνας στην κεντρική πλατεία όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό και τονίζει ότι σήμερα, Δευτέρα το μαγαζί θα είναι κλειστό.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για τον χαμό του πελάτη και φίλου μας που χάθηκε τόσο άδικα δίπλα στο μαγαζί μας σήμερα το πρωί. Αύριο θα είμαστε κλειστά από σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας και την οικογένεια του», αναφέρει η ανακοίνωση του καφέ-μπαρ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...