Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου

Ελλάδα

Φονική συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μπαρ στη Ραφήνα. Ένας 42χρονος άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, μετά από καβγά.

Η άγρια συμπλοκή συνέβη τα ξημερώματα έξω από μπαρ της περιοχής, κοντά στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου πέντε άτομα συνεπλάκησαν με τον 42χρονο, τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Το θύμα διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγριος καβγάς ξεκίνησε επειδή οι νεαροί δράστες ενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος ήταν σε μπαρ με την κοπέλα του. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα, οι πέντε άτομα αλβανικής υπηκοότητας πείραξαν την κοπέλα.

Με την επιστροφή του, τους ζήτησε εξηγήσεις, εκείνοι όμως του επιτέθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...