Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση - Βίντεο από τον καυγά

Ελλάδα

Στην φυλακή οδηγούνται οι δυο 24χρονοι που απολογήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα.

Έπειτα από διαδικασία που διήρκεσε δώδεκα ώρες ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, η ανακρίτρια επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.Σήμερα ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι χτύπησε το θύμα στο πλαίσιο νόμιμης άμυνας, ενώ ο συγκατηγορούμενός του επικαλείται εθισμό του θύματος στο αλκοόλ και επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του 42χρονου.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον καυγά

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το μπαρ στη Ραφήνα, όπου δολοφονήθηκε ένας 42χρονος, αποκαλύπτει πώς ένα επεισόδιο στο μπαρ κατέληξε σε τραγωδία.

Στο οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα διακρίνονται οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι την ώρα που βγαίνουν από την τουαλέτα του καταστήματος και πηγαίνουν στην παρέα τους. Στη συνέχεια, ακολουθεί και ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του.

Το θύμα φαίνεται να σπρώχνει τους νεαρούς, οι οποίοι απαντούν με σπρωξίματα. Επεμβαίνει τότε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για να τους χωρίσει, ενώ επεμβαίνει και ο υπάλληλος μέσα στο μπαρ, για να δώσει τέλος στο επεισόδιο.

Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ένας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ο δεύτερος επικαλέστηκε σοβαρό εθισμό από το αλκοόλ.

Στο μεταξύ, άλλοι δύο νεαροί από την παρέα, που κατέθεσαν ως αυτόπτες μάρτυρες, κατέστησαν κατηγορούμενοι από την ανακρίτρια και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...