Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ραγίζει καρδιές πατέρας ανεμβολίαστου που πέθανε: «Μας τρώνε οι τύψεις που δεν έκανε το εμβόλιο» (βίντεο)

Ελλάδα

Συγκλονισμένοι γιατροί και νοσηλευτές βλέπουν νέους ανεμβολίαστους να καταλήγουν από τον νέο κορωνοϊό παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να τους σώσουν. Τελευταίος, ο 27χρονος Γιώργος από την Δράμα που κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο πατέρας του μίλησε στο Mega και συγκλόνισε. «Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει αυτό που δεν πήγα το παιδί να του κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο».

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, οι γονείς του άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. «Τον είχαμε εδώ στο σπίτι με τον covid 2-3 μέρες, πηγαίναμε με γάντια, με στολές, με τέτοια μέσα, γιατί έπρεπε κάποιος να το εξυπηρετήσει, γιατί είναι τυφλό. Το πήγαμε εδώ στην Δράμα στο νοσοκομείο, ώρα ανάγκης, ιδίως με το οξυγόνο. Αναγκαστήκαμε να τον πάρουνε να τον πάνε στην Καβάλα, στο διπλανό νοσοκομείο».

Παρά το γεγονός πως και οι δύο γονείς είναι εμβολιασμένοι, ο φόβος για τις παρενέργειες τους απέτρεψε από το να εμβολιάσουν το παιδί τους. «Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανα το παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε άσχημα το παιδί».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοκ στην Ημαθία: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε – Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας 23χρονης κοπέλας. Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε...

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Φόρτωση άρθρων...