Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε στη Χαλκιδική - Κατέρρευσαν η μάνα και η αδελφή της

Ελλάδα

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης Δήμητρας που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική, όταν κατανάλωσε φαγητό και φέρεται να υπέστη αλλεργικό σοκ.

Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στον Ἱερό Ναό Αγίου Ἀθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της που «μάρσαραν» με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούσε η ανήλικη κοπέλα.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα της 16χρονης που έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι, μη μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους.
 

Στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς δεκάδες συμμαθητές και φίλοι της 16χρονης Δήμητρας για να την αποχαιρετήσουν και να της πουν το τελευταίο αντίο.

Πριν από λίγο στον Ιερό Ναό έφτασαν και διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και ασθενοφόρο καθώς η μητέρα, η αδελφή της 16χρονης και συμμαθητές της, κατέρρευσαν και λιποθύμησαν μέσα και έξω από την εκκλησία.

 

κοριτσι

 

κοριτσι

 

κοριτσι

 

κοριτσι

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...