Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ρέντη: O 18χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν σε επεισόδια

Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια ώρα έγινε γνωστό, πως ο 18χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για συμμετοχή του σε επεισόδια οπαδικής βίας.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 18χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, όταν ήταν ανήλικος, καθώς συμμετείχε σε επεισόδια με οπαδικά κίνητρα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 18χρονος, που ομολόγησε ότι έριξε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, αμέσως μετά μπήκε στο γήπεδο και ενημέρωσε σχετικά τον αδερφό του.

Μάλιστα, την αμέσως επόμενη μέρα «έσβησε» το e-mail του και στη συνέχεια άλλαξε τον αριθμό του κινητού του.

Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος τη Δευτέρα (11.12.2023) ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Για 10 λεπτά έχανε συνεχώς αίμα ο αστυνομικός

Ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Οι γιατροί τον κρατούν σε καταστολή, ενώ λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Όταν υπάρξει δυνατότητα να τον ξυπνήσουν θα είναι σε θέση να δουν αν έχει υποστεί εγκεφαλικές βλάβες ή όχι και κατά πόσο είναι αναστρέψιμες.

Αυτό, γιατί ο 31χρονος έμεινε 10 λεπτά χάνοντας συνεχώς αίμα, και υπέστη υποξαιμία. Υποξαιμία στον εγκέφαλο σημαίνει πως καταστρέφονται κάποια κύτταρα του εγκεφάλου, καταστρέφονται ζωτικά όργανα και θα πρέπει να δουν όταν τον ξυπνήσουν, πώς έχει η κατάσταση και κατά πόσο είναι αναστρέψιμη η κατάσταση ή όχι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η φωτοβολίδα έσκασε μέσα στο πόδι του και καιγόταν συνεχώς επί 5 λεπτά γιατί περιέχει φώσφορο. Ο φωσφόρος έχει την ιδιότητα να μην σβήνει ούτε με νερό ούτε με αφρό.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να του καθαρίσουν το τραύμα καθώς συνεχίζουν να βγαίνουν τοξικά υγρά από τον φώσφορο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Φόρτωση άρθρων...