Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ρέθυμνο: Προκλητικός ο Πακιστανός βιαστής και προαγωγός της ανήλικης - «Με τη θέλησή της πήγαινε»

Ελλάδα

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα είπε ο 38χρονος Πακιστανός στον εισαγγελέα για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 14χρονης στο Ρέθυμνο.

Ο 38χρονος Πακιστανός συνελήφθη και απολογήθηκε, όμως οι αιτιάσεις του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως στην επαφή που είχε με την 15χρονη, η ίδια συναίνεσε να συνευρεθούν.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νόμος δεν δέχεται σε καμία περίπτωση την συναίνεση ανήλικου, άρα όλες οι σεξουαλικές πράξεις με ανήλικο είναι παράνομες και επομένως διώκονται.

Την εξέδιδε ο Πακιστανός - Την βίασαν άλλα 11 άτομα

Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα, ούτε καν η μητέρα της η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη του παιδιού της και σοκαρισμένη άκουσε τι βίωνε το παιδί από τα χείλη των αστυνομικών.

Η μικρούλα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε πέσει θύμα 38χρονου αλλοδαπού μαστροπού, υπηκόου Πακιστάν ο οποίος την εξέδιδε σε νεαρούς άνδρες έναντι αμοιβής με το κορίτσι να υπομένει τα πάντα και να μην μπορεί να ξεφύγει από αυτό που ζούσε.

Σύμφωνα με τη έρευνα της αστυνομίας και με την κατάθεση του παιδιού που δόθηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον μαστροπό της και η τέλεση γενετήσεων πράξεων από 11 ακόμα άνδρες που πάρα το γεγονός ότι αντίκριζαν ένα μικρό κορίτσι δεν δίσταζα να ξεσπάσουν τις ορέξεις τους.

Ο μικρότερος σε ηλικία δράστης είναι ένας 19χρονος Έλληνας. Από τους 12 άνδρες που ασέλγησαν στο κορμάκι αλλά και την ψυχή της είναι 10 Έλληνες, ένας από τη Μολδαβία κι ένας Πακιστανός.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει και κρατούν τον 38χρονο Πακιστανό ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα κι ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε επειδή ένας πολίτης δεν αδιαφόρησε και σήκωσε το τηλέφωνο του προχωρώντας σε ανώνυμη καταγγελία αρχικά στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της νέας φρικιαστικής υπόθεσης ο πατέρας της μικρούλας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του με τις αρχές να "βλέπουν" αυτοχειρία. Ωστόσο με την μέχρι τώρα έρευνα δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να απαντά στο ερώτημα, "γιατί" ενώ δεν έχει κάποια εμπλοκή στη υπόθεση του παιδιού σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα πρόσωπα τα οποία αντί να προστατέψουν το παιδί, το κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ...

Φόρτωση άρθρων...