Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Σκυλιά δάγκωσαν 16χρονη, συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες

Ελλάδα

Μεγαλόσωμα σκυλιά δάγκωσαν 16χρονη στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου και οι ιδιοκτήτες τους, όπως καταγγέλλεται, αντί να βοηθήσουν την ανήλικη, πήραν τα σκυλιά τους και εξαφανίστηκαν.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με το cretalive, το κορίτσι φέρεται να έχει καταγγείλει ότι το ζευγάρι είχε βγάλει βόλτα τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, κάποια στιγμή ξέφυγαν από τον έλεγχο τους και επιτέθηκαν στη 16χρονη, την οποία δάγκωσαν. Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών αντί να βοηθήσουν εξαφανίστηκαν.

Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει έντρομο. Οι ιδιοκτήτες καταγγέλλεται ότι μάζεψαν τα σκυλιά και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να βοηθήσουν την 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καταγγελία, εν τέλει οι ιδιοκτήτες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...