Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 68χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Ελλάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Ρέθυμνο στην Κρήτη. Έπειτα από την απολογία του ηλικιωμένου, ανακριτής και εισαγγελέας του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή.

O 68χρονος παππούς κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ανήλικη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας της φλέβες της, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Τότε ένιωσε ασφάλεια και άνοιξε την καρδιά της σε μία νοσηλεύτρια, στην οποία περιέγραψε τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του παππού της. Τις ίδιες περιγραφές έκανε στη συνέχεια και στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, έπεσε για πρώτη φορά θύμα βιασμού από τον παππού της σε ηλικία 5 ή 6 χρονών. Έκτοτε, ο παππούς της την προσέγγιζε αρκετά συχνά για να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Ακόμα, περιέγραψε ότι μία φορά ο 68χρονος επιχείρησε να την βιάσει αλλά μπήκε ο αδελφός της στο σπίτι με αποτέλεσμα να ανατραπεί ο φρικτός σχεδιασμός του ηλικιωμένου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...