Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ροδίτισσα κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό με το ποσό της κλήσης - Πρόστιμο 6.648.444 ευρώ για τροχονομική παράβαση

Ελλάδα

Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει Ροδίτισσα, που πήρε κλήση για τροχονομική παράβαση, όταν είδε το ποσό που αναγραφόταν στο ειδοποιητήριο. Η γυναίκα από τη Ρόδο, στα τέλη του Ιουνίου πήρε πρόστιμο 6.648.444 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, η γυναίκα α έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.

Αρχικά, πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… έξι χιλιάδες ευρώ!

Κατανοητό αφού ποιος μέσος (ή και όχι) πολίτης θα μπορούσε να συλλάβει με τη μία το ύψος του ποσού!

Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από που θα μπορούσε να της επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε… σιγά-σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για…εξήντα χιλιάδες ευρώ!
 
Όταν τελικά… μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ, τότε επήλθε ο… κλαυσίγελος καθώς βέβαια γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από μία άποψη, δηλαδή, καλύτερα που ήταν…ασύλληπτο το ποσό παρά να αναγραφόταν 6.000 ευρώ που πίστευε αρχικά.

Την επόμενη ημέρα μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε:

 «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταζε μια το ειδοποιητήριο μια τη γυναίκα!

Βέβαια, στη συνέχεια, της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Απεργία την 1η Μαΐου σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό

Απεργία αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς για την Τετάρτη 1η Μαΐου, συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ, λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς...

Φόρτωση άρθρων...