Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ρόδος: Απάτη με θύμα μια 73χρονη - Της υποσχέθηκαν μεγάλο ποσό από ασφάλεια και της «έφαγαν» €6.000

Ελλάδα

Θύμα απάτης κατήγγειλε ότι έπεσε μια 73χρονη Ελληνίδα κάτοικος Ρόδου, η οποία πείστηκε από έναν άγνωστο που της τηλεφώνησε το απόγευμα της Πέμπτης ότι δικαιούται ένα ποσό ύψους 27.000 ευρώ από μία ασφάλεια που είχε κάνει ο σύζυγός της, ο οποίος έχει αποβιώσει.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της τράπεζας και γνώριζε ότι ο σύζυγός της έπαιρνε σύνταξη από την Αμερική. Έτσι, η ηλικιωμένη δεν υποψιάστηκε ότι ήταν απατεώνας και τον πίστεψε όταν της είπε ότι έπρεπε να καταθέσει 6.122 ευρώ ως προκαταβολή φόρου, για να μπορέσει να εισπράξει το ποσό της ασφάλειας.

Η 73χρονη που κατοικεί στην περιοχή Αφάντου πήγε στο κατάστημα της τράπεζας και κατέθεσε το ποσό στον λογαριασμό που της έδωσε ο άγνωστος. Όμως, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνος είχε κλείσει το κινητό του. Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι την εξαπάτησε και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος αγνώστου, την ταυτότητα του οποίου προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Ξεκινάει από σήμερα η μεγάλη έξοδος για το Πάσχα - Άστατος ο καιρός στο σούβλισμα του οβελία

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται με πάρα πολύ κόσμο να εγκαταλείπει τις μεγάλες πόλεις ώστε να περάσουν τις άγιες ημέρες παραδοσιακά κοντά στη φύση και τις οικογένειές ...

Φόρτωση άρθρων...