Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ρόδος: Αρνήτρια έκοψε… πρόστιμο €5.950.000 σε αστυνομικό που τη συνέλαβε

Ελλάδα

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδίκασε μια αρνήτρια σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με 3ετή αναστολή επειδή είχε δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο Α.Τ Ρόδου και είχε …επιβάλλει σε αστυνομικό, πρόστιμο 5.950.000 ευρώ επειδή της ζήτησε να φορέσει μάσκα. 

Η 44χρονη μητέρα όπως αναφέρει η “Δημοκρατική” είχε κληθεί την 8η Δεκεμβρίου 2021 στο ΑΤ Ρόδου προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικώς σε προκαταρκτική εξέταση που την αφορά.

Επιχείρησε να εισέλθει στο τμήμα χωρίς μάσκα και όταν αρμοδίως της έγινε γνωστό ότι πρέπει να φορέσει τη μάσκα της προκάλεσε αναστάτωση αρνούμενη να υπακούσει στις υποδείξεις.

Της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Η 44χρονη διατείνεται ότι είναι μέλος των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» και αρνείται να φορέσει μάσκα, ενώ περαιτέρω ισχυρίστηκε ότι είναι καρκινοπαθής και η χρήση μάσκας την ενοχλεί.

Η 44χρονη υποστήριξε παραπέρα ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», οι οποίοι επικαλούνται δήθεν διεθνείς δικαστικές αποφάσεις και δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, προσποιούμενοι ότι μπορούν με αυτά τα χαρτιά να ανακαλέσουν αποφάσεις θεσμικών φορέων.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου τελικά την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με 3ετή αναστολή. Πιθανολογείται ότι θα… «επιβάλει» πρόστιμο και στο δικαστήριο.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ...

Φόρτωση άρθρων...