Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Ελεύθερη αφέθηκε η νύφη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Ελλάδα

Στις 21 Οκτωβρίου 2022 θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου η 42χρονη που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σε χωριό της Ρόδου, γιατί παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, με το αυτοκίνητο της, τη μητέρα του εν διαστάσει συζύγου της.

Την ώρα που η 42χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο της, με σκοπό να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, για να προβεί σε καταγγελία αναφορικά με τις διαφορές που υπάρχουν, η 67χρονη πεθερά μπήκε μπροστά της, προσπαθώντας να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί από το αυτοκίνητο της νύφης της.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν ο πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με την «Ροδιακή», συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη (αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα) και αφέθηκε ελεύθερη. Παράλληλα ορίστηκε δικάσιμος για τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...