Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ρόδος: Εντοπίστηκε ιστιοφόρο με 22 μετανάστες, ανάμεσά τους 4 παιδιά (video)

Συνελήφθησαν ένας 44χρονος αλλοδαπός και ένας 48χρονος αλλοδαπός, φερόμενοι ως διακινητές, ενώ κατασχέθηκε το ιστιοφόρο

Ελλάδα

Ιστιοφόρο με περισσότερους από 20 αλλοδαπούς, εντοπίστηκε να πλέει το βράδυ της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή Αρχαγγέλου στη Ρόδο, με την τοπική Λιμενική Αρχή να ενημερώνεται σχετικά.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε και ακινητοποίησε το εν λόγω ιστιοφόρο, ενώ στη συνέχεια προέβη στην ασφαλή περισυλλογή 22 ατόμων (12 άνδρες, 4 γυναίκες, 3 αγόρια, 1 κορίτσι) και τη μεταφορά τους στο νέο καρνάγιο Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ένας 44χρονος αλλοδαπός και ένας 48χρονος αλλοδαπός, φερόμενοι ως διακινητές, ενώ κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ρόδου, αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες υποθέσεις, όπως επίσης και την συνεργασία τους με μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητε

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ...

Φόρτωση άρθρων...