Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ρόδος: 51χρονος επιτέθηκαν με κουζινομάχαιρο σε αστυνομικούς

Ελλάδα

Επίθεση με κουζινομάχαιρο δέχτηκαν αστυνομικοί στη Ρόδο. Η επίθεση έγινε ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήμα Αρχαγγέλου προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψη ενός 51χρονου, όταν στο πλαίσιο έρευνας για δηλωθείσα απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας, εκείνος κινήθηκε με κουζινομάχαιρο απειλητικά εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν σε σπίτι στην Αφάντου, για να επιληφθούν περιστατικού που τους δηλώθηκε, σύμφωνα με το οποίο, μια γυναίκα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τη dimokratiki.

Όταν μετέβησαν στο σημείο, ο σύντροφός της τούς ενημέρωσε πως ήταν μεθυσμένη και ότι δεν είχε πρόθεση να  αυτοκτονήσει. Ο άνδρας δεν επέτρεψε να μπουν μέσα στο σπίτι, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι είχε συμβεί.

Έπειτα ακολούθησε λογομαχία και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος κινήθηκε απειλητικά με κουζινομάχαιρο εναντίον των αστυνομικών.

Ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ΣτΕ αναστέλλει τη λειτουργία του για ένα μήνα για επισκευές στο Αρσάκειο Μέγαρο

Το Συμβούλιο της Επικρατείας προσωρινά για ένα μήνα θα αναστείλει την λειτουργία του λόγω των μεγάλων επισκευαστικών εργασιών που έχουν ξεκινήσει στο Αρσάκειο Μέγαρο επί της οδού Π...

Φόρτωση άρθρων...