Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρόδος: Η βόλτα με τη «γουρούνα» κατέληξε σε τραγωδία – Νεκρός ο Βέλγος οδηγός της μηχανής

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η σύζυγός του

Ελλάδα

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές για ένα ζευγάρι τουριστών στη Ρόδο. Εξέπνευσε τελικά ο οδηγός μηχανής «γουρούνας» που ενεπλάκη σε τροχαίο με φορτηγό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Σαϊρη -αεροδρομίου και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του Βέλγου οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της φίλης του. Ο 34χρονος οδηγός του τετρατροχου οχήματος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχό του και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που μετέφερε οικοδομικά υλικά με τρεις επιβαίνοντες.

Μετά την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκε φωτιά και τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς. Αν και ο άτυχος τουρίστας απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο κατέληξε στα τραύματά του ενώ η συνεπιβάτης του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του νησιού.

Tι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Την 19-05-2023/15.30’ στο 5οχλμ της ε.ο. Τσαΐρι - αεροδρομίου Ι.Χ.Ε. τετράτροχη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 33χρονο με συνεπιβάτισσα 29χρονη, υπήκοοι Βελγίου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος αλλοδαπός.

Από σύγκρουση τραυματίστηκαν: θανάσιμα ο οδηγός του τετράτροχου, σοβαρά η συνεπιβάτισσα και ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...