Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ρόδος: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 54χρονος αγνοούμενος (Photo)

Ελλάδα
Tags: Ρόδος

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα ο 54χρονος αγνοούμενος στη Ρόδο. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το αυτοκίνητό του στη Ρόδο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες.

Ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός κοντά στο χωριό «Απόλλωνα» από όπου και κατάγεται, μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στο ποτάμι, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από την Τετάρτη 19 Απριλίου, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι και οι Αρχές να τον αναζητούν.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό και αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο 54χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που επιχειρούσε να βγει από το ποτάμι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του ενδέχεται να οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Παρότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, η ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον ιατροδικαστή θα ερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ρόδος: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 54χρονος αγνοούμενος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπί...

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Φόρτωση άρθρων...