Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρόδος: Πατέρας και γιος ομολόγησαν την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του 43χρονου

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας του 43χρονου που διαπράχτηκε στις 30 Μαΐου στη Ρόδο. Δράστες της επίθεσης ήταν δύο άνδρες οι όποιοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Η εξιχνίαση επετεύχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών (Δ.Ε.Ε.-Γ.Ε.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και οπλοχρησία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο του περιστατικού και τη συλλογή – αξιολόγηση προανακριτικών δεδομένων και στοιχείων, προέκυψαν ευρήματα που προσδιόριζαν τα δυο συλληφθέντα άτομα ως ύποπτα.

Σήμερα νωρίς το πρωί προσήχθησαν, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου εξεταζόμενοι παραδέχθηκαν και περιέγραψαν την πράξη τους.

Όπως διακριβώθηκε, οι δύο δράστες, πατέρας και γιος, βραδινές ώρες της 30ης Μαΐου εισήλθαν στο οικόπεδο που διέμενε ο 43χρονος με σκοπό να εντοπίσουν-αφαιρέσουν ηλεκτρολογικό υλικό, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, διαπληκτίστηκαν μαζί του, τον τραυμάτισαν με σιδερένιο αντικείμενο και τράπηκαν σε φυγή. Το αντικείμενο που χρησιμοποίησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Οι δράστες συνελήφθησαν έπειτα από έκδοση σχετικού εντάλματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Φόρτωση άρθρων...