Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ρόδος: Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας μετά την 8χρονη και οι δυο αδερφές της

Ελλάδα

Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου βρίσκονται από σήμερα οι δυο ανήλικες αδερφές της 8χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί, μια υπόθεση που έχει συνταράξει τη Ρόδο. Στο ίδιο Κέντρο φιλοξενείται εδώ και μέρες και η 8χρονη.

Με Εισαγγελική παραγγελία από το απόγευμα οι δυο αδερφές της 8χρονης που σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να έχει «κακοποιηθεί» από πρόσωπο του συγγενικού της περιβάλλοντος για οικονομικούς λόγους όπως καταγγέλλεται από άλλα μέλη της οικογένειας, βρίσκονται μαζί της στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου, κάτω από την επίβλεψη και φροντίδα κοινωνικών λειτουργών και παιδοψυχολόγων. Πρόκειται για δυο κορίτσια, το ένα 13 ετών και το δεύτερο 12.

Μένει το μωρό, 5 μηνών για το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν αφαιρεθεί από τους γονείς η γονική κηδεμονία η παραμείνει με τη μητέρα του, απόφαση που θα λάβει η Εισαγγελία Ρόδου.
Η δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου έχει μεταβιβαστεί στην Εισαγγελία και αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ η εμπλεκόμενη στην υπόθεση μετά την ομολογία της, τις προηγούμενες ημέρες, τα αρνήθηκε όλα λέγοντας ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό στη μικρή και ότι ομολόγησε μετά από πίεση των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε σούπερ μάρκετ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο ενός εργαζόμενου στο κατάστημα, με αποτέλεσμα στο ση...

Τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Βγήκαν από τα αυτοκίνητα και άρχισαν να παίζουν ξύλο

Με νεύρα αντιμετώπισαν δύο οδηγοί το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν. Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να… παίζουν ξύλο. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ...

Φόρτωση άρθρων...