Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ρόδος: Συνελήφθη 17χρονος για τον βιασμό 16χρονης

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Ρόδο, έπειτα από καταγγελία 16χρονης για βιασμό.

Συγκεκριμένα, η 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 17χρονος με την άσκηση βίας την υποχρέωσε σε σεξουαλική πράξη το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή «Ζέφυρος».

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική» Ρόδου, η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι με τον 17χρονο γνωρίστηκε την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, και το Σάββατο κανόνισαν να συναντηθούν. 

Σύμφωνα με την 16χρονη, ο βιασμός τελέστηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία του «Ζέφυρου». Ο δράστης φέρεται να την οδήγησε στο σημείο που βρίσκονται τα ντους και με την άσκηση σωματικής βίας, της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε η 16χρονη, διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά.

Η ανήλικη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 17χρονος συνελήφθη στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...