Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης – Η επίσκεψη στον ψευτοϊερέα

Ελλάδα

Συνεχίζονται για 6η μέρα οι έρευνες  για την 44χρονη μητέρα από την Ρόδο.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον 67χρονο κτήτορα του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο Ρόδου, μετά τις φήμες ότι είχε πέσει «θύμα» ψευτοϊερέα που βρίσκεται σε μοναστήρι μη αναγνωρισμένο από τη Μητρόπολη Ρόδου. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες, η 44χρονη φέρεται να ρωτούσε περαστικούς για ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες της Δημοκρατικής, την περασμένη Δευτέρας την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παράδρομους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και όπως έχει γράψει η «δημοκρατική» δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Με δεδομένη την ως άνω καταγραφή των καμερών αλλά και τη μαρτυρία ατόμου που λέει ότι είδε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην περιοχή, σε αγροτικό δρόμο και να το οδηγεί άνδρας με μούσια άγνωστης ταυτότητας, ο κτήτορας του ησυχαστηρίου κλήθηκε χθες για εξηγήσεις. Ο μάρτυρας μάλιστα τοποθετεί το αυτοκίνητο στην περιοχή περί ώραν 12.30 της Δευτέρας και τον άγνωστο να ανεβαίνει στο βουνό μόνος του.

Ο ίδιος επιμένει στον ισχυρισμό του ότι ο ίδιος ήταν στα Στεγνά σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του και αναχώρησε για τον Αρχάγγελο ενώ αργότερα επέστρεψε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...