Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Ρόδος: Τραυματίστηκε στο πόδι 50χρονος Βρετανός με σκάφος που νοίκιασε - Πως έγινε το ατύχημα

Ελλάδα
Tags: Ρόδος

Στην θαλάσσια περιοχή «Φώκια», στο τουριστικό χωριό «Πεύκοι» της Λίνδου, εκεί  που βρέθηκε δολοφονημένη η Ελένη Τοπαλούδη, έγινε το θαλάσσιο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ένας 50χρονος Βρετανός τουρίστας.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα γύρω στις έξι, όταν η μηχανοκίνητη λέμβος που είχε ενοικιάσει η οικογένεια αντιμετώπισε πρόβλημα, λόγω του εντόνου κυματισμού που επικρατούσε.

Μάλιστα όπως είπαν κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας, τους είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η λέμβος είχε αρχίσει να βάζει νερό.

Στη λέμβο βρισκόταν ο 50χρονος πατέρας, βρετανός  υπήκοος, η σύζυγος του Γερμανίδα και τα τρία αγόρια τους 18,15 και 10 ετών.

Έπεσαν στην θάλασσα και προσπαθούσαν να βγουν στην παραλία. Ο πατέρας παρασύρθηκε από την προπέλα του σκάφους και τραυματίστηκε.

Από την περιοχή πέρασε άλλο σκάφος που είχε ενοικιαστεί από τον ίδιο εκμισθωτή και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Αμέσως όσα σκάφη διέθετε η επιχείρηση κατευθύνθηκαν προς την θαλάσσια περιοχή «Φώκια» και κατάφεραν και διέσωσαν την οικογένεια. Άμεσα ειδοποιήθηκε και ο Λιμενικός Σταθμός της Λίνδου καθώς και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε πατέρα και μητέρα, αρχικά  στο Κ.Υ Αρχαγγέλου και από εκεί στο νοσοκομείο της Ρόδου. Τα τρία αγόρια είναι πολύ καλά στην υγεία τους και έχουν επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους.

Στο νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκαν ο πατέρας με ανοιχτό τραύμα κνήμης και η μητέρα με ελαφρά τραύματα.

Στον 50χρονο Βρετανό έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και αυτή την ώρα τον έχουν μεταφέρει στο χειρουργείο. Η ζωή του δεν βρίσκεται  σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κρατούμενοι διακινούσαν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές νέων Αυλώνα (εικόνα)

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, ανάμεσά τους ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δύο κρατούμενοι, για διακίνηση κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις φυλακές νέων Αυλώνα προχώρησαν αστυνομι...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

Φόρτωση άρθρων...