Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: H μητέρα και η αδελφή της κατέθεσαν μήνυση κατά του γιατρού Ηλιάδη

Δύο ημέρες αφότου η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε κατηγορούμενη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, η μητέρα της, Ελένη και η αδελφή της, Δήμητρα, πήγαν το πρωί στα δικαστήρια της Πάτρας.

Οι δυο γυναίκες κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του γιατρού πως η οικογένεια – παππούδες -δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός των οικογενειών.

Νομικά κατά του Ανδρέα Ηλιάδη μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η μητέρα της 33χρονης, η αδελφή της, ο πατριός και ο θείος της.

Μήνυση σε βάρος του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, έχει καταθέσει και ο Μάνος Δασκαλάκης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη ήρθε μετά τα όσα είχε υποστηρίξει ο Ανδρέας Ηλιάδης σε διαδικτυακή εκπομπή. Ο γιατρός είχε εκφράσει το παράπονό του ότι ο πατέρας της μικρής Τζωρτζίνας, γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για εγκληματική ενέργεια αλλά ποτέ δεν τον επισκέφτηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...