Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέος ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας

Aνοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας Δασκαλάκη αφήνει νέος ιατροδικαστής. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της και ετοιμάζεται να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας το 2019 και της μικρής Ίριδας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έχει προαναγγείλει εκπλήξεις για την εξέλιξη της υπόθεσης και ζητά, πριν απολογηθεί η 34χρονη να κληθούν να καταθέσουν η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα και η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή «Live News» MEGA ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά τα ευρήματα στο στόμα της Μαλένας και της Ίριδας αν συνιστούν προσπάθεια ασφυξίας. Πάντως ο κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει καταθέσει να μην υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά των κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας που να εξηγεί το πρόβλημα.

Υπάρχει κι ένας ιατροδικαστής που φαίνεται να έχει καταθέσει ότι σε δείγματα αίματος που έχουν αναλυθεί σε πλακίδια έχει βρει σε μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης. 

Κάτι που σημαίνει, ότι σύμφωνα με το εν λόγω εύρημα ότι η Ίριδα δεν είχε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι θα παρουσιαστούν και στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της Τζωρζίνας, τα οποία θα διαψεύδουν την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Φόρτωση άρθρων...