Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία γιατί φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι πατέρας του»

Ελλάδα

Για πρώτη φορά μίλησε μετά τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μίλησε μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρει δουλειά και για να έχει χρήματα να της δίνει, υποστήριξε η 33χρονη, αναφερόμενη σε συνομιλία που είχε με τον σύζυγό της.

Μιλώντας στο STAR, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται, τη ρώτησε αν θέλει να «βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου» με την ίδια να τον ρωτά αν σοβαρολογεί. 

Σύμφωνα με την ίδια, στην επικοινωνία τους, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω», κάτι που δεν της δίνει ικανοποίηση. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών ανέφερε ότι δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά του.

«Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;». 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αυτόν να της απαντά «κι εγώ τι να κάνω;».

Όπως ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλει να τη δει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...