Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια η αντίδρασή της για τις νέες διώξεις και τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη

Ελλάδα

Η εξέλιξη των νέων ποινικών διώξεων που ασκήθηκαν εναντίον της για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας ήταν αναμενόμενη ως φαίνεται για την Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δήλωσε ότι το περίμεναν και είχε προετοιμάσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου «γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί».

Ο Όθων Παπαδόπουλος, προχωρώντας ακόμη περισσότερο στην υπόθεση των δύο νέων διώξεων, τόνισε σύμφωνα με το pelop.gr, πως «θεωρεί πολύ αδύναμη τη δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Πάντως, όλα δείχνουν ότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα γίνει «μάχη», με όπλα τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. 

Η πολιτική αγωγή θα στηρίζεται σε αυτήν των Καρακούκη – Καλόγρηα και η υπεράσπιση στις πρώτες, των ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα.

Σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της».

Ακόμα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στη δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». 

Όπως ανέφερε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Στο μεταξύ, ο Όθων Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη και τη γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του.

Ο Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Έχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κα Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...