Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Μετά την εισαγγελική παραγγελία την Τετάρτη να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, έχουν δρομολογηθεί νέες εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετέβη στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη και επέδωσαν την κλήση, την οποία παρέλαβε η ίδια. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, ώστε η ίδια και οι συνήγοροί της να επισκοπήσουν το υλικό της δικογραφίας.

Την Τετάρτη οι εισαγγελείς Απόστολος Ανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα, αφού αποτίμησαν το υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε έδωσαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εισαγγελική παραγγελία, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο. Έτσι, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην μετέβαιναν οι αστυνομικοί στις φυλακές, αλλά να πήγαινε ο συνήγορος της 33χρονης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), για να παραλάβει την κλήση, μαζί με αντίγραφο της δικογραφίας.

Τελικά, αποφασίστηκε να πάει κλιμάκιο στις φυλακές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση η Ρούλα Πισπιρίγκου να δώσει εξηγήσεις μέσω υπομνήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

Φόρτωση άρθρων...