Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο δολοφόνος - «Δεν άξιζε να ζει, ήμουν αποφασισμένος να το κάνω»

Ελλάδα

Προκαλεί ο 71χρονος δράστης της δολοφονίας της άτυχης Γεωργίας στην Σαλαμίνα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της που την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα χθες (5/12), σοκάροντας το πανελλήνιο.

Όπως φαίνεται από όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του χθες στο Κερατσίνι, ο 71χρονος δείχνει αμετανόητος, ενώ ανέφερε πως ήταν αποφασισμένος για το φονικό. «Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς αναφορικά με την πράξη του προκαλώντας αποτροπιασμό.

To γεγονός ότι παραμένει αμετανόητος φανερώνουν και οι κινήσεις του αμέσως μετά τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας, αφού εθεάθη να πίνει καφέ με τους φίλους του στο Κερατσίνι.

Δολοφονία στην Σαλαμίνα: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του ο γυναικοκτόνος

Σε σημείο της ομολογίας του, ο δράστης της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναφέρει κυνικά για τους λόγους που τον οδήγησαν στο φονικό:

«Αποφάσισα να το κάνω από την στιγμή που την βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Για αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι ώστε να μην είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από την Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (εννοεί ξυλοδαρμό γυναίκας) κ κοιμόμουν στο αυτοκίνητο από την Παρασκευή το βράδυ. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί κ μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα 3 φορές κ την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς Πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια κ ήπια έναν καφέ κ έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονιος είχε καταγγελθεί λίγα 24ωρα πριν από την άτυχη Γεωργία για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σχεδόν 14.000 πολίτες έχουν κατεβάσει την ψηφιακή πλατφόρμα MyCoast - 500 καταγγελίες έχουν υποβληθεί

Σχεδόν 14.000 πολίτες έχουν κατεβάσει την ψηφιακή πλατφόρμα για τις παραλίες «MyCoast» προκειμένου να υποβάλλονται καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της πα...

Φόρτωση άρθρων...