Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Σαλαμίνα: Δύο συλλήψεις στον Ναύσταθμο για κατασκοπεία

Συνελήφθησαν δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής. Οι δύο συλληφθέντες υποστήριξαν ότι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Στη σύλληψη δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 67 και 63 ετών με την κατηγορία της κατασκοπείας προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί στη Σαλαμίνα.

Τους δύο Αλβανούς είχαν εντοπίσει νωρίτερα υπηρετούντες στο Πολεμικό Ναυτικό να έχουν μπει και να καταγράφουν τον Ναύσταθμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Αλβανοί υποστήριξαν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στους δύο άντρες έγινε μέτρηση από την οποία προέκυψε ότι όντως είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Παρά τον ισχυρισμό τους οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν, κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ ερώτημα παραμένει το πώς κατάφεραν να μπουν στην περιοχή του Ναυστάθμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Χανιά: Διασώθηκε τουρίστρια που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα σε φαράγγι και δεν μπορούσε να περπατήσει

Μια 26χρονη Καναδή κάλεσε σε βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι στο φαράγγι Αυλάκι, κοντά στη μονή Γουβερνέτου, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφω...

Φόρτωση άρθρων...