Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Σαλαμίνα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος αγνοούμενος κωπηλάτης

Τραγική κατάληξη είχαν έρευνες για τον 62χρονο κωπηλάτη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος στην Σαλαμίνα. Ο 62χρονος εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Βαρέως στα Μέγαρα, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η λέμβος.

Ο κωπηλάτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού έχει ως εξής:

«Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Σαλαμίνας και Μεγάρων, από ιδιώτη, ότι 62χρονος ημεδαπός αγνοείται, ενώ επέβαινε σε κωπήλατη πνευστή λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΝΑΚΙΑ» ν. Σαλαμίνας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα στην περιοχή μετέβησαν δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυο (02) ιδιωτικά σκάφη καθώς και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Εν συνεχεία, ο 62χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία Βαρέως Μεγάρων, από στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ πλησίον του εντοπίστηκε και η κωπήλατη πνευστή λέμβο.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Η ώρα της πρώτης κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε. Η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, θα ακ...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...