Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου (εικόνες)

Ελλάδα

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου είπαν το πρωί της Πέμπτης συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της.

Όλοι τους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα την ώρα που το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία και μεταφέρθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

kideia_panagiotopoulou

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Σταμάτης Φασουλής.

«Με την Άννα γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο» είχε δηλώσει ο γνωστός σκηνοθέτης πριν λίγες μέρες.

kideia_panagiotopoulou

Παρόντες στο τελευταίο αντίο ήταν και οι Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αντώνης Λουδάρος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Τζόυς Ευείδη και Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου.

kideia_panagiotopoulou

«Την αγαπώ πάρα πολύ, αποχαιρετάμε σήμερα μία μεγάλη κυρία της ελληνικής σκηνής. Η Άννα ήταν θεατράνθρωπος. Ζούσε, ανέπνεε και λάτρευε το θέατρο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

kideia_panagiotopoulou

Βαθιά συγκινημένοι παρακολούθησαν την τελετή και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα.

kideia_panagiotopoulou

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο θάνατός της, εκτός από την πανελλήνια συγκίνηση που προκάλεσε δεδομένου ότι υπήρξε επί δεκαετίες ιδιαίτερα αγαπητή στους κόλπους του θεάτρου και στο κοινό όλων των ηλικιών, αποτελεί και μια σημαντική απώλεια για το ελληνικό θέατρο το οποίο υπηρέτησε με βαθιά αγάπη και σεβασμό σε ολόκληρη τη ζωή της, τροφοδοτώντας το με εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και δυνατά κείμενα. 

kideia

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη μέλος συμμορίας που έκλεβε έξυπνες συσκευές από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Νέα Ιωνία, ένα 45χρονο αμέσως μετά τη διαφυγή ...

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επεισόδιο ενεπλάκησαν οι επιβάτες δύο οχημάτων. Μπρο...

Φόρτωση άρθρων...