Ξεκινούν σήμερα οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ οι οποίες θα κορυφωθούν το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, με το μεγάλο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Το «χορό» των κινητοποιήσεων ανοίγουν το πρωί οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία καθώς τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 8 το πρωί, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Το απόγευμα της Παρασκευής, τη σκυτάλη παίρνουν οι ένστολοι οι οποίοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο.
Για το Σάββατο, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, καλούν στις 6 το απόγευμα, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ, ενώ το κάλεσμα του ΠΑΜΕ είναι την ίδια ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει, στην πλατεία Καμάρας, η προσέλευση ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ όσοι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία προγραμματίζουν να συγκεντρωθούν, στις 7 το απόγευμα, έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις