Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Σε στραγγαλισμό παραπέμπουν τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της 27χρονης Αναστάζια - Ήταν μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά

Σκεπασμένη και με σεντόνι η σορός της Αναστάζια - Ψάχνουν αν ανήκει στον Μπαγκλαντεσιανό

Ελλάδα

Ο στραγγαλισμός φέρεται μέχρι στιγμής ως η πιθανότερη αιτία θανάτου της 27χρονη Αναστάζια που βρέθηκε σήμερα νεκρή στην Κω, 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι πιθανότερη αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός.

Η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας από την Πολωνία προήλθε από στραγγαλισμό. Φέρει επίσης σημάδια από χτυπήματα. Σε κάθε περίπτωση τις απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ήταν ημίγυμνη. Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από τη μέση και πάνω μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Επίσης το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και χόρτα προκειμένου να μην φαίνεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και αφαίρεσαν τη σακούλα προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 27χρονη.

Το σημείο αποκλείστηκε και στελέχη της Σήμανσης εξετάζουν τον χώρο καθώς όλα και τα ευρήματα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονίας.

Όλα τα ευρήματα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περεταίρω εξετάσεις.

Η σορός της 27χρονης Πολωνής βρέθηκε στο Τιγκάκι σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, ενώ έχει ομολογήσει ότι ήρθε σε επαφή μαζί της λέγοντας παράλληλα ότι ήταν μεθυσμένη και την κάλεσε στο σπίτι του για να της παρέχει βοήθεια όταν την συνάντησε τυχαία στο δρόμο.

Κως: Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Αναστάζια – Ήταν μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού είχε βρεθεί DNA της 27χρονης Αναστάζια. 

Από τις Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πτώμα της 27χρονης θα «μιλήσει» και θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα οδηγήσουν στον δράστη της εγκληματική ενέργειας.

Το χρονικό

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο αγόρι στο σπίτι και εξαφανίστηκαν – Συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά

Ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο η μητέρα και η γιαγιά του το κλείδωσαν και το άφησαν μόνο για τουλάχιστον δύο ώρες στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν ά...

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

Φόρτωση άρθρων...