Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Σενάρια για βύθιση ελληνικού πλοίου στην φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Safak

Ελλάδα

Αίσθηση προκαλεί το σενάριο που κυκλοφορεί σήμερα σε φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα για ενδεχόμενο χτύπημα σε ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο της Γενί Σαφάκ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο Αιγαίο.

Οπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι όταν ανεβαίνει η ένταση στο Αιγαίο το να γίνει κάποιο ατύχημα «ας πούμε το τουρκικό ναυτικό να βυθίσει ένα ελληνικό πλοίο και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ να κάνουν μια συμμαχία κατά της Τουρκίας είναι ένα πιθανό σενάριο και πρέπει να το προσέξουμε».

Να σημειωθεί ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας έρχεται μια μέρα, ουσιαστικά, μετά το περιστατικό στη Ρω και ενώ οι εμπρηστικές δηλώσεις από την Τουρκία συνεχίζονται κατά ριπάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πνίγεται» από την σκόνη η Κρήτη - Μέτρα προστασίας για τους ενήλικες καρδιοπαθείς και τα παιδιά

Στα μέτρα που πρέπει και λάβουν οι πολίτες, αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτη...

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Φόρτωση άρθρων...