Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Σέρρες: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 18χρονης – Επικοινώνησε με τους γονείς της

Ελλάδα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 18χρονης Πετρούλας που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη, 29 Αυγούστου από τα Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους είπε πως βρίσκεται στα Μέγαρα  και είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της Πετρούλας:

Η περιπέτεια της Παλάζη (επ.) Πετρούλας (ον.), 18 ετών, έληξε σήμερα, 02/09/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017», ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών η Παλάζη (επ.) Πετρούλα (ον) εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ Ασημάκης, Ασημίνα, Ασημένια, Μένια, Μίνα Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα Δονάτος, Δονάτα,...

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...