Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σέρρες: Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσα σε κατάστημα

Ελλάδα

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε περιοχή των Σερρών για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων προχώρησαν άνδρες της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Όπως διαπιστώθηκε μέσα σε κατάστημα είχαν τεθεί σε λειτουργία συνολικά 19 υπολογιστές στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια ώστε οι πελάτες να παίζουν «φρουτάκια» με χρηματικό αντίτιμο.

Μετά από έλεγχο στο κατάστημα βρέθηκε μια 43χρονη γυναίκα ως προσωρινά υπεύθυνη, να έχει θέσει σε λειτουργία τους 19 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ συμμετείχαν ένας 62χρονος Έλληνας και μία 53χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Επίσης συνελήφθη 44χρονος άνδρας, που χειριζόταν τον κεντρικό υπολογιστή (server) του καταστήματος, για τον έλεγχο των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Από το κατάστημα κατασχέθηκαν 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό 2.125 ευρώ, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ένας άνδρας, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...