Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» την Καλαμάτα (Video&Photos)

Ισχυρή καταιγίδα σάρωσε λίγο πριν τις 14:00 την Καλαμάτα, συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους, αλλά και από χαλαζόπτωση σε κάποιες περιοχές.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα με σύντομες διακοπές ρεύματος σε κάποιες περιοχές και πτώσεις δέντρων όπως στο κέντρο της πόλης, στη Δυτική Παραλία στο ύψος της πίστας κάρτ και στο δημοτικό πάρκινγκ Νέδοντα, σύμφωνα με το messinialive.gr.

Ένα μεγάλο αρμυρίκι έπεσε στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας, με αποτέλεσμα να κλείσει ο κεντρικός δρόμος για λίγη ώρα, έως ότου η Πυροσβεστική και συνεργεία του Δήμου απομακρύνουν το δέντρο.

Ακόμα, κεραυνός έπεσε στην οδό Σαλαμινομάχων κοντά στο 17ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ρεύμα η περιοχή. Εκεί έχει σπεύσει ήδη συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της βλάβης.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» την Καλαμάτα
Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» την Καλαμάτα
Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» την Καλαμάτα
Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» την Καλαμάτα
Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» την Καλαμάτα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Φόρτωση άρθρων...