Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σήφης Βαλυράκης: O γιος και ο αδελφός του καταγγέλλουν «συγκάλυψη του εγκλήματος»

Ελλάδα

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα της Ερέτριας, τον Ιανουάριο του 2021. 

Οι δικηγόροι και μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος πολιτικού παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή ο γιος και ο αδελφός του Σήφη Βαλυράκη κατήγγειλαν «συγκάλυψη του εγκλήματος».

Συγκινημένος ο γιος του Σήφη Βαλυράκη περιέγραψε την στιγμή που κλήθηκε να αναγνωρίσει την σορό του νεκρού πατέρα του τον Ιανουάριο του 2021, όταν βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ερέτριας. 

«Δεν ήταν θαλάσσιο ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια. Ο πατέρας μου ξυλοκοπήθηκε βαριά. Είχε μελανιές και εκχυμώσεις σε όλο του το πρόσωπο. Σε πάρα πολλά σημεία», τόνισε ο γιος του Σήφη Βαλυράκη.

«Στο πρώτο στάδιο που θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν με τον πιο έντονο και συστηματικό τρόπο όλοι οι μηχανισμοί ενός κράτους δικαίου για την διαλεύκανση μίας δολοφονίας, ενεργοποιήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί συσκότισης», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...