Παρασκευή
17 Ιουλίου 2026

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην Μάρω Κοντού - Στις 11 στη Μητρόπολη Αθηνών

Ελλάδα

Στη Μητρόπολη Αθηνών θα πουν σήμερα Παρασκευή (17/07) το «τελευταίο αντίο» συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος στην αγαπημένη ηθοποιό Μάρω Κοντού, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 15 Ιουλίου, σε ηλικία 92 ετών.

Στις 11:00 το πρωί η σορός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», του οποίου υπήρξε πρόεδρος η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου.

Τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία της εμβληματικής ηθοποιού θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν και επί σειρά ετών στενός της φίλος.

Η Μάρω Κοντού υπήρξε μια από τις τελευταίες μεγάλες κυρίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και μια προσωπικότητα που τίμησε το θέατρο, την τηλεόραση και τον δημόσιο βίο με ήθος, αξιοπρέπεια και αστείρευτη δημιουργικότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...