Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Σκέρτσος: Κλείστηκαν 50.000 ραντεβού πρώτης δόσης μέσα σε τρεις μέρες

Ελλάδα

Την αύξηση στον ρυθμό εμβολιασμού με την πρώτη δόση σε άτομα άνω των 60 ετών επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε πως από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι και αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, είχαν κλειστεί 50.000 ραντεβού πρώτης δόσης στις ηλικίες 60+, με συνέπεια να καλυφθεί μέσα σε τρεις ημέρες «το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που παρέμεναν επί 11 μήνες απροστάτευτοι».

«50.000 ραντεβού πρώτης δόσης στις ηλικίες 60+ κλείστηκαν από την Τρίτη το μεσημέρι έως αυτή την ώρα. Το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που παρέμεναν επί 11 μήνες απροστάτευτοι, έκανε σε μόλις τρεις ημέρες μια επιλογή ζωής. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από τους πιο ευάλωτους» έγραψε ο κ. Σκέρτσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο χθες, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία του emvolio.gov.gr, 15.948 εμβολιασμοί με την πρώτη δόση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη Βούλα: Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φονική παράσυρση της 72χρονης από μοτοσικλέτα

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη περιοχή της Βούλας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα...

Φόρτωση άρθρων...