Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κυψέλη: Σκότωσε το 7χρονο γιο της και έκρυβε το πτώμα του για πέντε χρόνια

Ελλάδα

Μία σοκαριστική υπόθεση αποκαλύπτεται στην Κυψέλη. Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της και έκρυβε το πτώμα του για πέντε χρόνια.

Η Ελληνίδα μητέρα φέρεται να δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της το 7χρονο παιδί της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.

Σήμερα συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Η σοκαριστική ιστορία ξεκινάει πριν πέντε χρόνια, όταν ο 7χρονος εξαφανίσθηκε και η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, πρώην σύζυγος της στην Πολωνία. 

Όμως, οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έχουν ομολογήσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Φόρτωση άρθρων...