Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Νίκαια: Σκύλος δάγκωσε δυο αστυνομικούς έπειτα από εντολή του αφεντικού του

Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Νίκαια. Μία γυναίκα 50 ετών πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 40χρονος σύζυγος της, της επιτέθηκε για να τη φιμώσει και να τη χτυπήσει και όταν οι δύο αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, βγήκε έξω με ένα πίτμπουλ και έδωσε εντολή να τους επιτεθεί.

Ο σκύλος όρμησε στον έναν και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά από έναν καβγά, η 50χρονη, έφυγε από το σπίτι της στην οδό Μαινάνδρου και μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε, πήγε να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε έξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πίτμπουλ «φα' τους!» Το σκυλί υπάκουσε και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντάς τον στον αστράγαλο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός, με αμφοτέρους να οδηγούνται στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: 39χρονος βρήκε σφαίρα στην αυλή του

Μία σφαίρα βρήκε στην αυλή του σπιτιού του ένας 39χρονος άντρας στην περιοχή των Μαλάδων, στο Ηράκλειο. Έντρομος ειδοποίησε την αστυνομία, αφού συνειδητοποίησε ότι κάποιοι πυροβ...

Φόρτωση άρθρων...