Κυριακή
28 Δεκεμβρίου 2025

Σοκ από το νέο πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική Σπάρτης-Γυθείου

Ελλάδα

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, μεταξύ δύο αυτοκινήτων έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνίου.

Το πρώτο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σκάλα και σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα, ηλικίας 55, 58 και 62 ετών που -σύμφωνα με πληροφορίες- πήγαιναν για ψάρεμα σε παραλία του Δήμου Ευρώτα.

Μεταξύ των θυμάτων φέρεται να είναι 58χρονος γνωστός γιατρός της Σπάρτης που υπηρετούσε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, στην Ορθοπεδική Κλινική.

Το δεύτερο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σπάρτη και επέβαινε ένα άτομο νεαρής ηλικίας (22 ετών) το οποίο ήταν και ο οδηγός του οχήματος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, τόσο που η βάρκα μπήκε στο όχημα που τη μετέφερε. Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο 62χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαύδος: 630 αλλοδαποί σε οκτώ επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης – Mία σύλληψη για διακίνηση

Σε σειρά οκτώ περιστατικών έρευνας, εντοπισμού και διάσωσης που καταγράφηκαν το τελευταίο διήμερο στη θαλάσσια και παράκτια ζώνη νότια της Κρήτης και της Γαύδου, οι αρμόδιες Αρχές ...

Φόρτωση άρθρων...